home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Bánátban a könyvbusz!
2015.01.27.
LXX. évf. 3. szám
Bánátban a könyvbusz!

Az idén is útnak indul a Forum Könyvkiadó könyvbusza, mely az elmúlt néhány évben is sikeresen teljesítette küldetését a Magyar Nemzeti Tanács és a Nemzeti Kulturális Alap jóvoltából.

A Könyvet a szórványba! program keretében január 31-én Bánátba látogat a könyvbusz, hogy népszerűsítse a Forum kiadványait. Három állomása lesz: az első Csókán (a könyvtár épülete előtt), ahová 15.15-kor érkezik meg. 16.30-kor Oroszlámosra fut be a busz (a római katolikus templom elé), 17.15-től pedig Egyházaskéren vásárolhatóak meg a kiadó kötetei. A végállomáson, vagyis Egyházaskéren — a közösségi házban — könyvbemutatót is tartanak 18 órai kezdettel.

A szervezők minden érdeklődőt, vásárlót szeretettel várnak, és felhívják a figyelmet arra, hogy a Forum Könyvkiadó kiadványait kedvezményesen vásárolhatják meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..