home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ballagás - óvodás módra ...
Martinek Imre
2009.06.17.
LXIV. évf. 24. szám

Ballagás - óvodás módra
MondókaA torontálvásárhelyi Kolibri óvoda, pontosabban Meli, Erika és Žuža óvó nénik legidősebb növendékei intettek istenhozzádot az eddigi, intézményesített játékkuckójuknak a közelmúltban. Szokásunktól eltérően ezúttal nem tartottunk sem névsorolvasást, se...

Ballagás - óvodás módra
Mondóka

A torontálvásárhelyi Kolibri óvoda, pontosabban Meli, Erika és Žuža óvó nénik legidősebb növendékei intettek istenhozzádot az eddigi, intézményesített játékkuckójuknak a közelmúltban. Szokásunktól eltérően ezúttal nem tartottunk sem névsorolvasást, sem létszámmustrát, csak élveztük azt a rengeteg játékot, amit gyermeki őszinteséggel (no meg jó nagy adag izgalommal!) hoztak elénk a leendő elsősök. Rajtuk kívül a József Attila MO nagyszínpadán Tünde óvó néni napközisei is felléptek.

Óvó néni virágoskertje

Szavalatok, hagyományőrző jelenetek, közismert szerzők és népi tánckoreográfiák gazdag kínálatát élvezhette a lelkes közönség. Betekintést nyerve az Elvarázsolt Erdő lakóinak mindennapjaiba is, s az angolosok igyekezetébe, akik Andrea tanárnő szárnyai alatt sajátították el a nyelvleckéket.
A ballagás mozzanatairól ifj. Alföldi József készített fényképbeszámolót.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..