home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Az idősek ünnepén
k-ko
2004.11.10.
LIX. évf. 45. szám

A muzslyai Vöröskereszt helyi szervezete, a szociális bizottság, a helyi tanács, valamint a cukorbetegek klubja szervezésében megtartott Napsugaras Ősz rendezvényen kicsinek bizonyult a Petőfi nagyterme. Az idősek ünnepére alkalmi műsorral kedveskedtek a Hófehérke Óvoda, a Szervó Mihály Általános Is...

A muzslyai Vöröskereszt helyi szervezete, a szociális bizottság, a helyi tanács, valamint a cukorbetegek klubja szervezésében megtartott Napsugaras Ősz rendezvényen kicsinek bizonyult a Petőfi nagyterme. Az idősek ünnepére alkalmi műsorral kedveskedtek a Hófehérke Óvoda, a Szervó Mihály Általános Iskola növendékei, valamint a művelődési egyesület kis citerásai, népdalénekesei, vegyes kórusa és citerazenekara, a Nők Klubjának vegyes kara és zenekara. Hofgezang Rozália elnök asszony elmondta, hogy a rendezvényre a Debeljuca pékség a pereceket és a kifliket, Palatinus Ervin pedig a tejet adományozta, a teát az aktivisták főzték, a kis fellépőknek a jutalomcukorkát a helyi tanács biztosította. A Vöröskereszt helyi szervezete az idén is megszervezi a házi látogatásokat, tehát azokhoz az idős polgártársakhoz is ellátogatnak, akik mozgáskorlátozottak, betegek. Nekik egy-egy szerény csomagot is visznek, a tanács jóvoltából. A Vöröskereszt 119 család meglátogatását tervezi a közeljövőben. Ami a Vöröskereszt további munkáját illeti, november 4-én a Nők Klubjában véradási akciót szerveznek nyolctól 10 óráig, és minden segítőkész emberre számítanak.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..