home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az idén is versenyben a Fool Moon!
Zvekán Péter
2015.02.04.
LXX. évf. 5. szám
Az idén is versenyben a Fool Moon!

Magyarország pop-a cappella csapata, a Fool Moon újra ringbe szállt A Dalban! Ezúttal a Back 2 Right című saját szerzeményével versenyez, mely a szakemberek szerint egy kellemes hangulatú, slágergyanús dal, és méltán került be a legjobb harminc közé, egyúttal az Eurovízió dalverseny magyarországi elődöntőjébe.

A Fool Moon egyébként 2001-ben alakult meg Szegeden, és azóta Magyarországon egyedülálló módon népszerűsíti a hangszeres kíséretet teljesen mellőző popzenei műfajt, az a cappellát. A csapat számtalan európai és ázsiai turné, fesztivál, verseny után akkor vált igazán népszerűvé, amikor tavaly részt vett A Dal zenei vetélkedőn, melyen a döntőig jutott az It Can't Be Over című produkciójával.

Legújabb lemeze, a Kettesben jó az elmúlt tizenhárom év közös számait gyűjti egy albumra, melyet a zenészek egyfajta számadásnak szántak az elmúlt évtizedről. Arról, hogy kikkel dolgoztak együtt, és mely dalokat szerették a legjobban.

Most viszont teljes mértékben A Dalra összpontosítanak, hiszen nyilván azért indulnak el a versenyen, hogy ők képviselhessék Magyarországot az idei eurovíziós dalfesztiválon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..