Az Új Medicina mint új esély

Az Új Medicina mint új esély

Bizonyára sokaknak ismerős Barnai Roberto neve, aki meghonosította Magyarországon a Biologikát, mely Németországból indult el. Vajdaságban is egyre népszerűbb az az elmélet, hogy a testünkben történő elváltozások-betegségek kialakulásáért gyakran a lélek a felelős.

A Népkör Magyar Művelődési Központ és a budapesti Biologika Szabadegyetem szervezésében második alkalommal tartottak képzést a hétvégén az érdeklődők számára. A helyszínen megvásárolható volt a Biologika Szerv Atlasz, melyben Barnai Roberto összefoglalta, hogy a különféle konfliktusok mely szervünkben hoznak létre valamilyen elváltozást. A Biologika vagy más néven az Új Medicina videói ingyenesen megtekinthetőek a világhálón, s ezáltal sok ember számára nyújtanak segítséget abban, hogy felderítsék a testükben kialakuló betegség okát.

A két és fél napos képzést Tarjányi Nanetta, a Biologika Szabadegyetem munkatársa, konzulense, oktatója tartotta. Lapunknak elmondta, hogy egy hatalmas tudásanyagról van szó, és ennyi idő alatt csak a rendszer működésének alapjait lehet átadni a résztvevőknek.

— A tanfolyam keretében három nagy témát érintünk, méghozzá az elváltozásokat — ide értjük a tünetmentes és láthatatlan részt is —, a hormonháztartást és az elmezavart. Ha valaki újrahallgatja ezt a kurzust, akkor tudja igazán megérteni, elmélyíteni magában. Időnként haladó tanfolyamot is tartok, ahol a funkcionális anatómia szemszögéből adom át a tudnivalókat. Kisebb létszámú csoportnál fontosnak érzem, hogy a résztvevők kérdezzenek, ha valamit nem értenek. Az a tapasztalatom, hogy Szerbiában még gyökeret kell eresztenie az Új Medicinának, de Romániában például exponenciálisan nőtt a területtel foglalkozók száma.


A szerző felvétele

A több mint tíz főből álló csoport az első napon dr. Ryke Geerd Hamer munkásságáról és az Új Medicina alapjairól tudhatott meg bővebb információkat. A második napon az automatikus agy működése, a hormonállapotok, valamint a Biologika Szerv Atlasz felépítése és használata volt napirenden. A harmadik napon a fontosabb biológiai elváltozások, betegséglefutások és az elmezavarok kerültek a középpontba.

A tanfolyam elsődleges célja, hogy a résztvevők megértsék a bennük levő testi és érzelmi folyamatokat, és ezáltal megszabaduljanak a félelmeiktől, a betegségtudatuktól. A Biologika az orvostudományban is egyre elismertebb, tehát újra előtérbe kerül a pozitív gondolkodás és a kiegyensúlyozott lelkiállapotunk megőrzésének fontossága.

Az eseményen a szerb ajkúak is részt vehettek, számukra egy tolmács fordította az előadást. A szervezőktől megtudtuk, hogy Tarjányi Nanetta a jövőben is tart majd képzést Szabadkán.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Az Új Medicina mint új esély
Szabadkai Napló
  • 2020.07.29.
  • LXXV. évfolyam 31. szám
Az Új Medicina mint új esély
Szabadkai Napló
Facebook

Támogatóink