home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Az Új Medicina mint új esély
Bíró Tímea
2019.10.05.
LXXIV. évf. 40. szám
Az Új Medicina mint új esély

Bizonyára sokaknak ismerős Barnai Roberto neve, aki meghonosította Magyarországon a Biologikát, mely Németországból indult el. Vajdaságban is egyre népszerűbb az az elmélet, hogy a testünkben történő elváltozások-betegségek kialakulásáért gyakran a lélek a felelős.

A Népkör Magyar Művelődési Központ és a budapesti Biologika Szabadegyetem szervezésében második alkalommal tartottak képzést a hétvégén az érdeklődők számára. A helyszínen megvásárolható volt a Biologika Szerv Atlasz, melyben Barnai Roberto összefoglalta, hogy a különféle konfliktusok mely szervünkben hoznak létre valamilyen elváltozást. A Biologika vagy más néven az Új Medicina videói ingyenesen megtekinthetőek a világhálón, s ezáltal sok ember számára nyújtanak segítséget abban, hogy felderítsék a testükben kialakuló betegség okát.

A két és fél napos képzést Tarjányi Nanetta, a Biologika Szabadegyetem munkatársa, konzulense, oktatója tartotta. Lapunknak elmondta, hogy egy hatalmas tudásanyagról van szó, és ennyi idő alatt csak a rendszer működésének alapjait lehet átadni a résztvevőknek.

— A tanfolyam keretében három nagy témát érintünk, méghozzá az elváltozásokat — ide értjük a tünetmentes és láthatatlan részt is —, a hormonháztartást és az elmezavart. Ha valaki újrahallgatja ezt a kurzust, akkor tudja igazán megérteni, elmélyíteni magában. Időnként haladó tanfolyamot is tartok, ahol a funkcionális anatómia szemszögéből adom át a tudnivalókat. Kisebb létszámú csoportnál fontosnak érzem, hogy a résztvevők kérdezzenek, ha valamit nem értenek. Az a tapasztalatom, hogy Szerbiában még gyökeret kell eresztenie az Új Medicinának, de Romániában például exponenciálisan nőtt a területtel foglalkozók száma.


A szerző felvétele

A több mint tíz főből álló csoport az első napon dr. Ryke Geerd Hamer munkásságáról és az Új Medicina alapjairól tudhatott meg bővebb információkat. A második napon az automatikus agy működése, a hormonállapotok, valamint a Biologika Szerv Atlasz felépítése és használata volt napirenden. A harmadik napon a fontosabb biológiai elváltozások, betegséglefutások és az elmezavarok kerültek a középpontba.

A tanfolyam elsődleges célja, hogy a résztvevők megértsék a bennük levő testi és érzelmi folyamatokat, és ezáltal megszabaduljanak a félelmeiktől, a betegségtudatuktól. A Biologika az orvostudományban is egyre elismertebb, tehát újra előtérbe kerül a pozitív gondolkodás és a kiegyensúlyozott lelkiállapotunk megőrzésének fontossága.

Az eseményen a szerb ajkúak is részt vehettek, számukra egy tolmács fordította az előadást. A szervezőktől megtudtuk, hogy Tarjányi Nanetta a jövőben is tart majd képzést Szabadkán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..