home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Átadták a Zentai Gimnázium új épületszárnyát
(Tha)
2019.04.03.
LXXIV. évf. 14. szám
Átadták a Zentai Gimnázium új épületszárnyát

​​​​​​​Alkalmi ünnepségen adták át a Zentai Gimnázium új épületszárnyát, amelyet a Magyar Kormány Miniszterelnöksége Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Magyar Nemzeti Tanács, valamint Zenta község önkormányzata támogatásával alakítottak ki.

Az ünnepségen jelen volt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, dr. Pintér Attila, Magyarország belgrádi nagykövete, Kubik Zoltán, Magyarország belgrádi nagykövetségének tanácsosa, Sarlay Péter, Magyarország Szabadkai Főkonzulátusának konzulja, Pirityiné Szabó Judit, a nemzetpolitikai államtitkárság kapcsolattartási főosztályvezetője, dr. Grezsa István miniszteri biztos, Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, mgr. Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke, Jerasz Anikó, az MNT Végrehajtó Bizottságának elnöke, Snežana Oluški Vlačić, a Nagybecskereki Iskolaigazgatóság vezetője, Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere és a VMSZ alelnöke, Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke.

Ünnepi köszöntőt mondott Ujházi Éva, a Zentai Gimnázium igazgatója, Potápi Árpád János és Czegledi Rudolf. Az épületben működő három iskola – a gimnázium mellett a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola, valamint az Egészségügyi Középiskola – diákjainak műsora után Potápi Árpád János és Pásztor István átvágta az új épületszárny átadását jelképező szalagot, majd a jelenlévők megtekintették az oktatási intézményt.

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár zentai és bácskossuthfalvi látogatásáról szóló beszámolónkat a Hét Nap következő számában olvashatják.

A zentai felvételeket Herédi Krisztián készítette.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..