home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Átadták a Példamutató Nagycsalád elismerést
Tóth Lívia
2019.10.10.
LXXIV. évf. 40. szám
Átadták a Példamutató Nagycsalád elismerést

Zenta Község Önkormányzata ebben az évben is odaítélte a Példamutató Nagycsalád elismerést. Az oklevelet és a vele járó ajándékot Takács Kornél és Szilvia vette át, akik négy gyermeket nevelnek: a 12 éves Mártont, a 9 éves Lilit, a 6 éves Zsombort és a másfél éves Miklóst.

A díjat a városnap alkalmából ítélik oda, a hivatalos átadót azonban a Gyermekhétre időzítették.

Megtudtuk, hogy a három nagyobb gyermek szívesen sportol, Marci fut és kajakozik, Lili szertornász és néptáncos, Zsombor jelenleg az úszást részesíti előnyben és elkezdett néptáncra járni, a legkisebb pedig – ahogyan anyuka tréfásan megjegyezte – egyelőre csak az idegeiken táncol. A szülők elmondták, sokat segítenek nekik a családtagok és a barátok, valamint az ismerőseik között lévő nagycsaládokkal is gyakran összefognak a gyerekek körüli feladatok elvégzésében.


A Takács család Czegledi Rudolf polgármesterrel és Perpauer Attilával, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagjával (Herédi Krisztián felvétele)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..