home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Argentína–Horvátország 0:3 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.21.
LXXIII. évf. 24. szám
Argentína–Horvátország 0:3 (0:0)

D csoport, 2. forduló

Nyizsnyij Novgorod, Nyizsnyij Novgorod Stadion, vezette: Irmatov (üzbég)

Gólszerzők: Rebić az 53., Modrić a 80., Rakitić a 91. percben.

Argentína: Caballero – Tagliafico, Otamendi, Mercado – Acuna, Mascherano, E. Pérez (Dybala), Salvio (Pavón) – Meza, Agüero (Higuain), Messi.

Horvátország: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Brozović – Rebić (Kramarić), Modrič, Perišić (Kovačić) – Mandžukić (Ćorluka).

A kiváló horvát válogatott remek játékkal alaposan megleckéztette és a kiesés szélére sodorta a legutóbbi világbajnokságon ezüstérmes argentín együttest.

Az első horvát gól főleg Caballero ,,érdeme“, aki rendkívül ügyetlenül ért bele a hazaadott labdába, szinte felpörgette Rebićnak, az Eintracht Frankfurt játékosa pedig köszönte szépen és tökéletes lövéssel bevarrta a labdát a léc alá. Tíz perccel a vége előtt Modrič hajszálpontos lövéssel megszerezte a második horvát gólt, majd a kegyelemdöfést Rakitić adta a darabjaira hullott argentín válogatottnak, és egy végeltekig kijátszott akció végén beállította a végeredményt.

A horvátok győzelmükkel továbbjutottak a legjobb tizenhat közé, míg Argentína szinte reménytelen helyzetből várja a Nigéria elleni mérkőzést.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..