home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Amatőr képzőművészek kiállítása
B. O.
2013.03.20.
LXVIII. évf. 12. szám
Amatőr képzőművészek kiállítása

A péterrévei Da Vinci Polgárok Társulása, amely valójában a helybeli amatőr képzőművészek egyesülete, a nőnap tiszteletére, március 6-án, kiállítást rendezett a klub helyiségében.

A péterrévei Da Vinci Polgárok Társulása, amely valójában a helybeli amatőr képzőművészek egyesülete, a nőnap tiszteletére, március 6-án, kiállítást rendezett a klub helyiségében. A helybeli amatőr képzőművészek munkáin kívül bemutatásra kerültek az óbecsei Szivárvány festőcsoport tagjainak és vidéki barátaiknak a munkái is. Összesen ötvennégy kiállító alkotását tették közszemlére. A festményeken kívül fafaragó, gyöngyfűző, keramikus, horgoló, üvegfestő, fafestő, díszkarton-készítő alkotó munkáit csodálhatta meg a nagy érdeklődést mutató, szép számú közönség.
Az igazán ünnepélyes megnyitón megjelenteket Stanojev Németh Annamária, a klub elnöke köszöntötte magyar, illetve Lidija Milosavljević alelnök szerb nyelven. Ezt követően három tanuló: Sterbik Laura hegedűjátékával, Ognjen Stajić és Kormányos Sára pedig egy-egy szavalattal tették hangulatosabbá a megnyitót. Tóth Kása Piroska, a Szivárvány festőcsoport vezetője méltatta az óbecsei és a péterrévei amatőr képzőművészek sokéves gyümölcsöző együttműködését. Zsolnai János helybeli író-újságíró pedig az alkotótevékenység és az alkotások jelentőségéről értekezett. Végül a tárlatot a helyi közösség vezetősége nevében Pecze Magdolna nyitotta meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..