home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Állatkertben voltunk
2012.07.04.
LXVII. évf. 27. szám
Állatkertben voltunk

Pénteken nem volt tanítás. Helyette állatkertbe mentünk. Az őzekről tanultunk, és meg is lehetett őket etetni. Azután elmentünk Mártához, az elefánthoz. Próbáltuk a közelünkbe csalogatni. Bedobtuk az almákat, ő meg, mint a porszívó, felszívta őket.Az egészben az volt a legjobb, hogy...

Pénteken nem volt tanítás. Helyette állatkertbe mentünk.
Az őzekről tanultunk, és meg is lehetett őket etetni. Azután elmentünk Mártához, az elefánthoz. Próbáltuk a közelünkbe csalogatni. Bedobtuk az almákat, ő meg, mint a porszívó, felszívta őket.
Az egészben az volt a legjobb, hogy a tancsi úgy döntött, elmarad a matekóra.
(Szakáll Edina)
Pénteken állatkertben voltunk. Szépen sütött a nap. Körbejártuk az állatkertet.
A sok állat közül a szurikáták tetszettek a legjobban. Aztán az őzekről mesélt egy állatkerti dolgozó. Etethettük is őket. Volt egy bika, aki unalmában a fejére vett egy gumiabroncsot, és azzal szórakozott. Sok kis állatot láttunk, ezenkívül egy nagyon kicsi kismalacot. A játszótéren sokat hintáztam. Szép délelőtt volt.
(Kávai Rita)
Az állatkertben az őzek nagyon szépek voltak, különösen a hímek. Nekem mégis a lemúrok a kedvenceim, mert kíváncsiak és mellettük nem lehet unatkozni. Mindig játszadoznak. Két kis lemúr született. Nagyon aranyosak. Kicsi a testük és óriási a farkuk. Nagyon csintalanok.
(Spasić Nikola)

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..