home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
A mosolygó almák ismét játékszerekké „alakultak át”
Tóth Lívia
2018.10.25.
LXXIII. évf. 43. szám
A mosolygó almák ismét játékszerekké „alakultak át”

Lassan hagyománnyá válik Zentán a Mosolygó alma akció, amelyet a helyi Rotary Club kezdeményezett.

A megmozdulás keretében a zentai Rotary Club tagjainak feleségei „mosolygó” almákat kínálnak a zentai piacon és a vásárlókra bízzák, mennyit fizetnek értük. Az így összegyűjtött pénzből játékszereket vagy egyéb felszerelést vásárolnak valamelyik községbeli óvodának.

Az immár negyedik alkalommal megszervezett esemény az idén is nagy sikerrel végződött: a zentai Hófehérke Óvoda Bambi épületének kis lakói 140 ezer dinár értékű játékszerrel lettek gazdagabbak. A korábbi években a Százszorszép, a Szivárvány és a Margaréta épületekben osztották szét az ajándékokat a Rotary Club tagjai. A jótékonykodók mindig olyan eszközöket vásárolnak, amire az adott intézményben a legnagyobb szükség van.

A Bambi óvodában mintegy száz gyermekkel foglalkoznak a bölcsödében és az óvodás csoportokban. A terembe bevonuló kislányok és kisfiúk hatalmas örömmel csodálkoztak rá a tarka-barka csomagolásban megbúvó temérdek játékszerre. Az óvónénik és egy óvóbácsi a kis védenceikkel kedves dalokkal, jelenetekkel köszönték meg az ajándékokat. A műsorszámok után következett a délelőtt legérdekesebb része, a dobozok bontogatása és a játékok kipróbálása.

A gyermekek mellett az adományt Kopasz Ildikó, a Hófehérke Óvoda igazgatónője köszönte meg a Rotary Club jelenlévő tagjainak és feleségeiknek.


Még több kép:▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..