home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A legszebb anyák napi ajándék
2015.04.02.
LXX. évf. 13. szám
A legszebb anyák napi ajándék

Közeleg az anyák napja. Ennek alkalmából hirdetjük meg irodalmi pályázatunkat, melyre várjuk a TE fogalmazásodat, versedet is! Kérünk, írd meg nekünk, mit jelent számodra az anyukád, mit köszönhetsz neki, melyek a legszebb, legemlékezetesebb, legviccesebb közös élményeitek, miben szeretnél hasonlítani rá, ha felnősz, stb. Vagyis írj bármiről, ami eszedbe jut, ha azt a szót hallod: édesanyám.

Ha tehát általános iskolás vagy, és kedved támad fogalmazásban megírni, esetleg rímbe szedni a gondolataidat, várjuk a munkádat!

Címjavaslatunk:

Ha azt mondom, édesanyám…

— de örömmel vesszük a saját, kreatív pályamunkacímeket is.

Alkotásodat április 30-áig (csütörtökig) várjuk a Hét Nap szerkesztősége, Jó Pajtás rovat, Lazar Nešić tér 1/VI., Pf. 75, 24000 Szabadka posta- vagy a jopajtas@hetnap.rs e-mail címre ÉDESANYÁM tárgymegjelöléssel.

A beérkező pályaműveket szakmai bírálóbizottság értékeli, és a legügyesebb tollforgatókat természetesen megjutalmazzuk.

Vegyél részt te is az irodalmi pályázatunkon, és lepd meg anyukádat a legszebb ajándékkal: papírra vetett őszinte gondolataiddal!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..