home 2024. május 26., Fülöp napja
Online előfizetés
A község legjobbjai
(Tha)
2005.03.09.
LX. évf. 10. szám
A község legjobbjai

A győztesek egy csoportjaMegtartották Csókán a községi szavalóversenyt, melynek több mint hatvan általános és középiskolás résztvevője volt. A körzeti megmérettetésre, amely március 12-én lesz ugyancsak Csókán, tizenketten juthattak tovább. Az általános iskolák alsó tagozatosai közül a hely...

A győztesek egy csoportja

Megtartották Csókán a községi szavalóversenyt, melynek több mint hatvan általános és középiskolás résztvevője volt. A körzeti megmérettetésre, amely március 12-én lesz ugyancsak Csókán, tizenketten juthattak tovább.
Az általános iskolák alsó tagozatosai közül a helybeli Ðorðe Petrinjac és Nikoleta Nikoliæ, a padéi Pintér Noémi, valamint a tiszaszentmiklósi Marko Mijiæ és Pozsár Richárd mutatkozhat be ismét, az V-VIII. osztályosok közül Jelena Grbin, Nagy Nándor, Tóth Petra és Dragoljub Gariæ, mindannyian csókaiak, a vegyészeti-élelmiszeripari középiskolából pedig Dijana Omerdiæ, Miroslava Biban és Nagy Karolina.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..