home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
A híd kell, de...
2004.12.15.
LIX. évf. 50. szám
A híd kell, de...

Komp a Tiszán Padénál Gergely József fotójaCsóka község képviselő-testülete is támogatta azt a szándéknyilatkozatot, amelyet nemrégiben Óbecse, Törökbecse, Ada és Csóka polgármestere írt alá és természetesen a sokat emlegetett tiszai hídra vonatkozik. Pontosabban, hogy a németországi ajándé...

Komp a Tiszán Padénál Gergely József fotója

Csóka község képviselő-testülete is támogatta azt a szándéknyilatkozatot, amelyet nemrégiben Óbecse, Törökbecse, Ada és Csóka polgármestere írt alá és természetesen a sokat emlegetett tiszai hídra vonatkozik. Pontosabban, hogy a németországi ajándékhidat az eredeti tervtől eltérően ne Óbecse és Törökbecse, hanem Ada és Padé között állítsák fel a Tiszán.
A csókai tanácsnokok közül többen is aggodalmukat fejezték ki, hogy nagyon szeretnék a hidat, de attól félnek, ez a terv meghaladja a két érdekelt község gazdasági erejét. Tartományi és köztársasági támogatás nélkül semmiképpen sem tudják finanszírozni a költségeket.
A csókai községi képviselő-testület legutóbbi ülésén döntést hozott Svetlana Gariæ (DP), Balázs Ferenc (VMSZ) és Oláj Tibor (G17 Plusz) tanácsnoki megbízatásának a megszűntéről, mivel mindhárman tagjai lettek a községi tanácsnak. A megüresedett helyekre a következő személyek kerültek: Andjelija Raduloviæ (DP), Kiss Tóth Erika (VMSZ) és Süli Nándor (G17 Plusz).
(-)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..