home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A biztonságos közlekedésért!
Tóth Lívia
2019.10.10.
LXXIV. évf. 40. szám
A biztonságos közlekedésért!

Zenta Község Önkormányzata minden évben a saját költségvetéséből vásárol az iskolába induló kisdiákok számára közlekedésbiztonsági csomagot.

Az ajándékot elsőként a Petőfi Sándor Általános Iskola legkisebbjei, az első a, b és c osztály tanulói vették át Czegledi Rudolf polgármestertől és Perpauer Attilától, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagjától, de hamarosan megkapják a többi oktatási intézmény elsősei is.


Herédi Krisztián felvétele

— Számunkra nagyon fontos, hogy a diákok, akik most kezdenek rendszeresen önállóan közlekedni, minél nagyobb biztonságban tegyék meg az iskola és az otthon közötti utat, de szükség van arra is, hogy a forgalom többi résztvevője is fokozottan figyeljen rájuk – nyilatkozta a polgármester.

A tasak, amelybe a gyerekek azonnal kíváncsian belepillantottak, láthatósági mellényt, kifestőt és egy, a közlekedési szabályokat a kicsinyek korához alkalmazó képeskönyvet tartalmaz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..