A Szabadkai Állategészségügyi Intézet adománya

A Szabadkai Állategészségügyi Intézet adománya

Bogdan Laban, Szabadka Város polgármestere és a válságkezelő törzskar parancsnoka április 24-én fogadta  Dragoljub Milinkovićot, a szabadkai Állategészségügyi Intézet vezérigazgatóját, abból az alkalomból, hogy az intézet 1,2 millió dinárt adományozott a koronavírus-járvány elleni harcra.

— Városunknak minden adomány nagyon sokat jelent. Hálával tartozunk az intézetnek, melyet tavaly a spanyol Labiana gyógyszeripari cég vásárolt meg. A pénzt az idős és rászoruló polgártársaink megsegítésére és a járvány okozta károk szanálására fogjuk felhasználni — mondta  Laban, és köszönetét fejezte ki az eddigi legnagyobb értékű adományért. — Szabadka Város gondját viseli azoknak a vállalatoknak, melyek ezekben a nehéz időkben felelősségteljes magatartást tanúsítanak. Szeretnénk, ha a városunkban is, mint az egész országban, jó gazdasági légkör uralkodna. Minden kezdeményezést meghallgatunk, minden segítséget megadunk, mert számunkra elsőbbséget jelent az új munkahelyek teremtése.

Milinković megjegyezte, hogy az ilyen helyzetekben az intézet kötelessége a felelősségteljes magatartás. Az adománnyal ugyanakkor azt is ki szeretnék fejezni, hogy számukra mennyire fontos ez a város.

— A Labiana spanyol tulajdonosai teljes mértékben támogatnak bennünket ebben, hiszen Spanyolország is rendkívül nehéz helyzetben van a járvány miatt. Mindenképpen hozzájárulnak ahhoz, hogy lehetőségeink szerint támogassuk a várost — mondta Dragoljub Milinković. — Szabadkán mind a gazdasági légkör mind az intézet és az önkormányzat közötti együttműködés kiváló.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink