home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
A Szabadkai Állategészségügyi Intézet adománya
Hét Nap Online
2020.04.24.
LXXV. évf. 17. szám
A Szabadkai Állategészségügyi Intézet adománya

Bogdan Laban, Szabadka Város polgármestere és a válságkezelő törzskar parancsnoka április 24-én fogadta  Dragoljub Milinkovićot, a szabadkai Állategészségügyi Intézet vezérigazgatóját, abból az alkalomból, hogy az intézet 1,2 millió dinárt adományozott a koronavírus-járvány elleni harcra.

— Városunknak minden adomány nagyon sokat jelent. Hálával tartozunk az intézetnek, melyet tavaly a spanyol Labiana gyógyszeripari cég vásárolt meg. A pénzt az idős és rászoruló polgártársaink megsegítésére és a járvány okozta károk szanálására fogjuk felhasználni — mondta  Laban, és köszönetét fejezte ki az eddigi legnagyobb értékű adományért. — Szabadka Város gondját viseli azoknak a vállalatoknak, melyek ezekben a nehéz időkben felelősségteljes magatartást tanúsítanak. Szeretnénk, ha a városunkban is, mint az egész országban, jó gazdasági légkör uralkodna. Minden kezdeményezést meghallgatunk, minden segítséget megadunk, mert számunkra elsőbbséget jelent az új munkahelyek teremtése.

Milinković megjegyezte, hogy az ilyen helyzetekben az intézet kötelessége a felelősségteljes magatartás. Az adománnyal ugyanakkor azt is ki szeretnék fejezni, hogy számukra mennyire fontos ez a város.

— A Labiana spanyol tulajdonosai teljes mértékben támogatnak bennünket ebben, hiszen Spanyolország is rendkívül nehéz helyzetben van a járvány miatt. Mindenképpen hozzájárulnak ahhoz, hogy lehetőségeink szerint támogassuk a várost — mondta Dragoljub Milinković. — Szabadkán mind a gazdasági légkör mind az intézet és az önkormányzat közötti együttműködés kiváló.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..