''Mit kerülöd, mit fordulod az én házam tájékát?!”

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

''Mit kerülöd, mit fordulod az én házam tájékát?!”

Csoportkép próba utánAz óvodás és kisiskolás korcsoportot megszólító gyermekfoglalkozások a nyári vakáció idején indultak el Torontálvásárhelyen. A péntek esti összejövetelek -- megfelelő fűtés híján -- a téli hónapok beköszöntésével új helyszínre költöztek a helyi József Attila Művelődési...

Csoportkép próba után

Az óvodás és kisiskolás korcsoportot megszólító gyermekfoglalkozások a nyári vakáció idején indultak el Torontálvásárhelyen. A péntek esti összejövetelek -- megfelelő fűtés híján -- a téli hónapok beköszöntésével új helyszínre költöztek a helyi József Attila Művelődési Otthonból.
A próbák november óta a torontálvásárhelyi református egyházközség parókiáján zajlanak le, az emberpalántákkal Gyenge Szlifka Tilda tiszteletes asszony foglalkozik. Noha a foglalkozás teljes egészében díjmentes, a túlnyomórészt négy és tíz év közötti lánykákból álló gyermekcsoport létszáma csupán tizennégy és húsz fő között váltakozik. A kicsik főleg mondókákat és gyermekjátékokat tanultak, de a néptánc ízlelgetésétől sem idegenkednek.
A csapat az idei utolsó összejövetelét december harmadik péntekjén tartotta meg. Mint megtudtuk, a második félév kezdetéig tartó ''szélcsend” után az összejövetelek folytatódnak a torontálvásárhelyi református parókián, péntek esténként hat órai kezdettel.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

''Mit kerülöd, mit fordulod az én házam tájékát?!”
Szabadkai Napló
''Mit kerülöd, mit fordulod az én házam tájékát?!”
Riport
Facebook

Támogatóink