home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. December 17.
10:00
Muzslyai Karácsony
Rendezvény
Muzslyai Karácsony

elnevezésű jótékonysági vásár összbevételét a rászorult, szegény és beteg sorsú gyerekek, családok és idősek megsegítésére, örömszerzésére fordítsák.
 

Az esemény az Emmausz Fiúkollégium tornatermében 10.00 órától megrendezett kirakodóvásárral veszi kezdetét, melyet 14.00 órától egy színvonalas ünnepi műsor fog követni, melyben fellépnek — a többi közt — a Hófehérke Óvoda növendékei, a Szervó Mihály Általános Iskola tanulói, a Muzslai Petőfi Sándor MME diákszínjátszó-csoportjának tehetséges színészei, a mazsorett-csoport, a Tiszavirág néptánccsoport, a fiatal és felnőtt citerazenekar és vegyes kórus, továbbá az Emmanuel kamarakórus, az Emmausz Fiúkollégium tanulói, valamint Mészáros Emese, Páger Szendi, Tasi Szabina és Süveg Teodóra muzslyai énekesek.

Az egész napos rendezvény alatt kapható lesz ünnepi bableves, lángos, forralt bor, pálinka, tea, édes és sós sütemények és még sok minden más. (Borbély Tivadar)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..