home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2017. Január 22.
18:00
Művelődési napok Tordán
Rendezvény
Művelődési napok Tordán


A két hónapig tartó kulturális, ismeretterjesztő, hagyományápoló rendezvénysorozat a helyi közösség és a Petőfi Sándor ME közösen megálmodott projektuma. Feladata anyanyelvünk, kultúránk ápolása, identitásunk megőrzése a szülőföldön. Több mint másfél évtized elteltével a rendezvény Bánát egyik legjelentősebb művelődési-szórakoztató eseményévé nőtte ki magát. A szervezők az idén is gazdag, változatos programmal várják a vendégeket. Lesznek színi előadások, kiállítások, szakelőadások, könyvbemutatók, gyermek- és ifjúsági műsorok, bálok.

A művelődési otthon előcsarnokában 17.45-kor képkiállítás nyílik az 1985-ben és 2016-ban Tordán megtartott Durindóról és Gyöngyösbokrétáról. Az ünnepi műsor 18 órakor kezdődik.

Köszöntőt mond Dobai János, Torda polgármestere, a rendezvényt mgr. Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke nyitja meg.

Lázár Jenő

                                                                                                                          

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..