home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2018.05.11.
LXXIII. évf. 18. szám
Zenei újdonságok

SuperStereo feat. Kollányi Zsuzsi: Az igazi te voltál — Senkise x Hiro: KorsKorsKors

SuperStereo feat. Kollányi Zsuzsi: Az igazi te voltál

 


Egy valódi nyári dallal állt elő Laskai Viktor, avagy művésznevén: SuperStereo. Az igazi te voltál című szerzeményhez a napjainkban egyre ismertebb Kollányi Zsuzsi kölcsönözte a hangját. A zeneszám egyébként vidám, a refrénje könnyen megjegyezhető, és éppen abban a stílusban született meg, amely Magyarországon most nagyon menő: egy picit retró, egy picit modern.

Érdekességként jegyzem meg, hogy SuperStereo már 2008 óta foglalkozik elektronikus zenével, neki köszönhetjük például a Bent a neved című slágert is, melyet sokáig játszottak a rádiók, és melynek klipjét a YouTube-on csaknem 18 millióan nézték meg, ami magyar viszonylatban igen jelentős teljesítménynek számít.

Kollányi Zsuzsiról azt kell tudni, hogy Majka felfedezettje. Az egyik legsikeresebb együttműködésük a Valahonnan, melyet Lotfi Begivel közösen vettek fel. Egyébként a dalhoz készült videó 2017-ben elnyerte a legjobb klipnek járó Comet-gömböt, Zsuzsit pedig az idén az év énekesnőjének választották meg a Glamour Women of the Year gálán.

Visszatérve a dalhoz, Laskai Viktor ekképp nyilatkozott róla: „Érdekelt a Zsuzsival való munka, mivel rendkívül tehetséges énekesnőnek és karakteres személyiségnek tartom. Szerencsénkre kiváló csapat jött össze, a dalt a Kelemen Kabátban formációból ismert Horváth Boldizsárral közösen írtuk, a GrafPictures stábja pedig tökéletesen valósította meg vizuális elképzeléseinket, és sikerült a szerelmi vágyakozást egy teljesen más aspektusból szemléltetni.”

Aki pedig szeretne találkozni a dalban szereplőkkel, az megteheti. A SuperStereo Dér Henivel közösen fog fellépni június 2-án Győrben, Inna koncertje előtt, Kollányi Zsuzsit pedig vasárnaponként lehet látni A nagy duett című tévéműsorban.

 

Senkise x Hiro: KorsKorsKors

 

 

A Márta Alex és Schmidt Gergő által alkotott Senkise együttes folyamatosan valamilyen polgárpukkasztó témával áll elő — és rendszerint sikerrel is dolgozza fel. Legfrissebb dalukban a fiúk a Michael Kors-féle kiegészítőket vették elő, valamint az azokat viselő hölgyeket (Michael Kors egy sportruházatot és kiegészítőket tervező cég fő dizájnere és egyúttal vezetője is). A szöveg például ilyen sorokat tartalmaz:

„Michael Kors, jól áll rajtad, Bébe,
ne takard, hadd lássák, hogy tényleg
rajcsi vagy, mindenhol egy ékszer
megvillan a testeden az éjben”

Szóval mondanom sem kell, a fiúk megint megcsinálták. Alex egyébként így vélekedik a számról: „Megszületésekor azt éreztük, hogy ennek a feel good, style lover miliőnek a koronája csak úgy lehet fényes, ha megkeressük vele Hirót, aki azonnal igent mondott a felkérésre. Személyében egy alázatos, profi srácot ismerhettünk meg, aki gyorsan a haverunkká vált. Nélküle ez az egész nem lenne ilyen.”

A dalhoz klip is készült, melyet a The Writer’s Villában forgattak, kizárólag idős emberekkel, így még betegebb összhatást tudtak elérni. Érdemes megtekinteni, hiszen a zene a klippel együtt az igazi.


Nyitókép: Zenebutik.tv

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..