home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zenei kishírek
Zvekán Péter
2017.06.21.
LXXII. évf. 25. szám
Zenei kishírek

​​​​​​​ByeAlex remekel — Radics Gigi: Give Love Back

ByeAlex remekel

 

2013-at írtunk, amikor először hallottunk ByeAlexről. Ez volt az az év, amikor ő nyerte meg A Dalt, így a Kedvesem című szerzeményével ő képviselhette Magyarországot az akkor Malmöben megtartott Eurovízión. Sokan nem jósoltunk neki nagy jövőt, de szerencsére ByeAlex ránk cáfolt! Azóta több sikeres dala is megjelent, főleg a ByeAlex és a Slepp, valamint a $£nKi$£ nevű csapatával.

Az elmúlt egy évben olyan slágerek kerültek ki a kezei közül, mint a Nehéz vagyok, a Még mindig és a Pixával közösen elkészített Részeg. Ez utóbbi azonkívül, hogy jó a hangszerelése és elég vicces a szövege, egy igazán szórakoztató klipet is kapott. Ebben azt láthatjuk, hogy ByeAlex és a Slepp tagjai, valamint Pixa egyre többet isznak (pálinkát) — tehát a szétcsúszás folyamatát mutatják be. A klip végére teljesen készek. Érdemes megnézni!

Most viszont megérkezett a legújabb szerzemény, melyet ByeAlex az utóbbi időben egyre menőbbnek számító Lotfi Begivel készített el, és mely a Bababo címet kapta.

ByeAlex egyik posztjában így vélekedik a dalról: „Valamikor a télen Tóth G. Zoli, a menedzserem és Lotfi Begi együtt buliztak, Zoli pedig megmutatta Beginek ennek a dalnak a demóját. Begi ezután azt mondta nekem, hogy Alex, ilyen pozitív energiákra van szükségük az embereknek, csináljuk meg, fejezzük be ezt a dalt! Hát befejeztük. Köszönöm a ByeAlex és a Slepp rajongóinak (habár utálom ezt a szót), a szimpatizánsoknak, hogy ilyen sokan jelentkeztek, illetve szerepeltek a klipben!”

A Bababo már megtekinthető a YouTube-on. A cikk megírásának idején csaknem 600 000-en letöltötték.

 

Radics Gigi: Give Love Back

 

Radics Gigi megint belecsapott a dolgok közepébe! Egyrészt kiderült, hogy ő lesz a negyedik tag az ősszel induló magyarországi X-Faktorban, másrészt pedig még szinte le sem csengett az előző slágere, de máris megérkezett az új, mely a Give Love Back címet kapta.

Gigitől már megszoktuk, hogy szinte ő az egyetlen olyan előadó Magyarországon, aki igazán tudja hozni az amerikai RnB- és pophangzást, így nem meglepő, hogy legújabb dala is éppen ilyen stílusú lett. Na jó, Király Linda is ezt a stílust képviseli, de hát ő rengeteget tartózkodik az USA-ban.

A lényeg, hogy itt az új dal, viszont a szövege nekem egy kicsit nyálas. Arról szól, hogy Gigi mennyire hálás az embereknek a sok szeretetért, melyet nap mint nap kap tőlük, és hogy ezt a rengeteg szeretetet valamilyen formában vissza akarja adni a zene által. Szóval, értik... A szöveget egyébként Johnny K. Palmer írta, akivel Gigi már többször is együttműködött, legutóbb például A Dal, 2017 döntőjébe bejutott See It Through című szerzemény kapcsán.

Ami még érdekes, hogy a zeneszámot az amerikai producer, Dammo Farmer hangszerelte, aki már Jamie Foxxszal, Stevie Wonderrel és Beyoncéval is dolgozott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..