home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2019.02.01.
LXXIV. évf. 4. szám
Zenei hírek

Király Viktor: Sexover (feat. Eric Essebag) — Ferkó Csabi: Csókod érzem

Király Viktor: Sexover (feat. Eric Essebag)

Király Viktor ismét új dalt adott ki, mely a Sexover címet kapta. Tudják, Viktor az a srác, aki 2008-ban megnyerte a Megasztár 4. szériáját, majd berobbant a köztudatba. Azóta sorra ontja a felvételeket, melyek közül néhány egészen kiemelkedően teljesít. Az eredetileg Amerikában született énekes néhány évvel ezelőtt egyébként még a The Voice USA-ben is kipróbálta magát, ahol egyszerűen azt mondták neki: Viktor, neked nem tudunk segíteni mentorként, te már kész vagy! Az utóbbi időben, meg kell hagyni, egészen jó dalokkal áll elő. Gondolok itt például a Király utca címűre vagy a Füttyösre, melyet Majkával és Curtisszel közösen készített el. Curtis azóta rehabon van, Majka meg állítólag egy kis pihenőre megy. Azért még kidobott gyorsan egy dalt Horváth Tamással közösen, a Meztelent, biztos, ami biztos. Egyébként szerintem rohadt jó lett.
 


 

Viszont felvetődik a kérdés, hogy ki is lehet Eric Essebag, az illető, akivel Viktor közösen hozta létre a Sexover című szerzeményt. Nos, bevallom, életemben talán először egy pillanatban már azt hittem, hogy erről az emberről az égvilágon sehol sem írnak semmit. Olyan, mint egy szellem. Végül egyetlenegy social platformon, az Instagramon találtam infót róla, de ott is private accountja van. Most komolyan... Nyilván nem vágyik a hírnévre. Ha nem lőttem mellé, és valóban jó Ericre leltem, akkor csak annyit sikerült róla megtudnom, hogy ő alapította meg a New York-i székhelyű Cache Life nevű céget. Végül is mindegy is — ahogyan az elhangzik a Kispál és a Borz Csillag vagy fecske című dalában.

A lényeg, hogy az új felvétel már hivatalosan is megjelent. A YouTube-ra még 2018. december 22-én felkerült, csakhogy akkor nem sokan voltak rá kíváncsiak, hiszen mindenki ünnepelt, és hangosan üvöltötte az All I Want For Christmas Is You-t. Most viszont alakul a helyzet, a cikk megírásának napján a megtekintések száma éppen átlépte a 40 000-et.

 

Ferkó Csabi: Csókod érzem

Ferkó Csabi egy érdekes figura. Egyrészt azért, mert nem tudom, hogyan akar érvényesülni ilyen névvel, másrészt meg azért, mert a srác az első osztályú futballból igazolt át a zeneiparba. A most megjelenő Csókod érzem nem az első felvétele, hiszen már kikerült a kezei közül az Így van jól és az Istenem, kérlek segíts is. Az új számmal is egyértelműen a tinikhez akar szólni, a tematika ugyanis az, hogy milyen nehéz is, amikor véget ér egy nagy szerelem. A szöveget maga az exfocista írta, s erről a következőképp nyilatkozott a Magneotonnak: „Ezek a sorok régóta éltek bennem, mindig is meg akartam mutatni, hogy van egy érzelmes énem. Maga a rap nem feltétlenül ez a műfaj, de én hiszek abban, hogy a romantikus számok igenis elférnek ezen a terepen, sőt!”

Nos, hogy mennyire sikerült Ferkónak összehoznia azt, amit szeretett volna, azt úgyis a közönség fogja eldönteni, úgyhogy katt Ferkó új dalára!
 

 


Nyitókép: Tv2.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..