home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2018.07.12.
LXXIII. évf. 27. szám
Zenei hírek

Nelly Furtado 1 x 3 dallal tér vissza — Összefogott Kozma Orsi és Newik — Kygo x Imagine Dragons: Born To Be Yours

Nelly Furtado 1 x 3 dallal tér vissza

Nelly Furtado 2000-ben lopta be magát a szívünkbe, amikor megjelent az I’m Like a Bird című dala. Akkor még szende kislányként ismerhettük meg, aki azóta egy igazi bomba nővé vált, és az elmúlt évek alatt csak úgy ontotta a slágereket. Olyan felvételeket tudhat magáénak, mint a Timbalanddal közösen felvett Say It Right, a James Morrisonnal elkészített Broken Strings vagy a Maneater.
 


A Grammy-díjas énekesnő nem sürgeti a korongok kiadását, legutóbbi két albuma 2012-ben, majd 2017-ben jelent meg. Ez utóbbival kapcsolatban megjegyeznék egy érdekességet, mivel Nelly Furtado a The Ride című lemezről a Metro nevű produceri csapattal (mely olyan előadóknak készített remixeket, mint Michael Jackson, Lady Gaga, Enrique Iglesias és Jennifer Lopez) újragondolta a Sticks & Stones című slágert, így annak most három változatát lehet hallani a rádiókban, a tévékben és a diszkókban. Ezek a rádióbarát Single Mix, a tengerparti hangulatú Mojito Mix és a klubosabb F9 Remix Edit.

 

Összefogott Kozma Orsi és Newik

A negyvenegy éves magyar énekesnőt olyan csapatokból ismerhettük meg, mint a Jazz+Az vagy a Cotton Club Singers. 2005-ben készítette el az első önálló lemezét, és azóta egy rakás díjat zsebelt be. Legújabb dala a 7 nyár, mely a Vízjel nevet viselő korongján található, és az album most új köntöst kapott. Az új formáért pedig az év DJ-e díj háromszoros nyertese, Newik lett a felelős.
 


Ez egyébként nem az első együttműködésük, hiszen Orsinak a Neked című dalán is közösen dolgoztak. Az új remix egyébként annyira jól sikerült, hogy végül ehhez a változathoz készült el a hivatalos klip is, melyet Gerócs Balázs rendezett, a helyszíne pedig a többi közt a Duna Aréna — arról nem is beszélve, hogy a videóban a magyar szinkronúszó-válogatott lányai kapták a főszerepet.   

 

Kygo x Imagine Dragons: Born To Be Yours

Ismét újdonsággal áll elő a mindössze huszonhat éves, norvég származású DJ, producer és zeneszerző, Kyrre Gørvell-Dahll, avagy ismertebb nevén Kygo, akinek Firestone című dalát már több mint 500 millióan tekintették meg a YouTube-on. Az új szerzemény a Born To Be Yours címet kapta, és nem akárki közreműködésével született meg: a kollaborátor ezúttal a többszörös platinaeladásokkal és Grammy-díjakkal büszkélkedő Imagine Dragons együttes volt, melynek tagjai az évek múlásával csak egyre sikeresebbek.
 


Kygo ekképp nyilatkozott a Sony Musicnak az új felvétel kapcsán: „Számomra a Born To Be Yours tökéletes kombinációja a saját hangzásomnak és az Imagine Dragons jellegzetes elemeinek, énektémáinak. Ez az egyik kedvenc zenekarom, és óriási megtiszteltetés végre a közönség elé tárni azt, amin együtt dolgoztunk.”


Képek: Zipfm.net, Joy.hu, Thegadgetflow.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..