home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Visszahozták a vándorserleget!
Józó Mónika
2013.05.08.
LXVIII. évf. 19. szám
Visszahozták a vándorserleget!

Áprilisban rendezték meg Szombathelyen a 26. Puskás Kupát, a szakközépiskolások nemzetközi sportversenyét.

Az idén három ország négy középiskolája vett részt rajta. Ezúttal a szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium volt a házigazdája, s a sepsiszentgyörgyi, pécsi, szombathelyi, valamint az adai műszaki szakközépiskola diákjai öt sportágban: atlétikában, tekében, sakkban, kosárlabdában és teremfociban mérték össze erejüket.

A huszonhét diákból és a négy kísérőtanárból álló adai különítmény három aranyérmet és egy bronzérmet hozott haza, az összesített eredmények alapján pedig első helyezett lett, így visszakerült a vándorserleg, amely az elmúlt évben is Adán volt.

Az adai csapat az összesített eredmények szerint atlétikában, tekében és sakkban bizonyult a legjobbnak, kispályás labdarúgásban a harmadik helyen végzett, a streetball-csapat pedig negyedik lett.
Jövőre az adai Műszaki Iskola lesz a házigazdája a Puskás Kupának.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..