home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon
MTI
2016.01.03.
LXX. évf. 52. szám

Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka, rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében — mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-nek.

Janasóczki Attila beszámolója szerint a megyei rendőr-főkapitányságra szombaton 23 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, hogy a miskolci Árpád úton lévő egyik villamosmegállónál egy nő szül.     

A megállóhoz legközelebb tartózkodó járőrpáros néhány percen belül a helyszínre érkezett. A megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő állt, akinek lehúzott nadrágjában már ott volt az újszülött gyermek — közölte a szóvivő.     

Farkas Tamás rendőr-törzsőrmester megtisztította a csecsemő légútjait, így a gyermek felsírt, életfunkciói helyreálltak. A másik járőr, Lantos Krisztián rendőr-törzsőrmester az anyát védte a kihűléstől a nagy hidegben.     

Később megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, ők folytatták az anya és gyermeke ellátását, akiket kórházba szállítottak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..