home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vendégségben
(G.M.E.)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám
Vendégségben

Az 1904-ben épült, Raichle Ferenc által tervezett és épített legszebb szabadkai családi palota az idén száztíz éves. — Nemrégiben a J. J. Zmaj Általános Iskola 1. c osztályos tanulói jártak itt vendégségben

Az 1904-ben épült, Raichle Ferenc által tervezett és épített legszebb szabadkai családi palota az idén száztíz éves. Ebből az alkalomból Jasmina Jovančić-Vidaković, a Képzőművészeti Találkozó kurátora több ízben szervezett műhelymunkát a szabadkai gyerekeknek. A diákoknak magát a palotát, annak egy-egy részletét, motívumát kellett lerajzolniuk, megfesteniük.

Nemrégiben a J. J. Zmaj Általános Iskola 1. c osztályos tanulói jártak itt vendégségben, akik nagyon komolyan vették a feladatot, és Jasmina elmondása szerint igazi remekműveket alkottak.

A szabadkai gyerekek legszebb alkotásaiból december 23-án nyílik tárlat a Képzőművészeti Találkozóban.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..