home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
VIII. Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékverseny
Tóth Tibor
2017.10.22.
LXXII. évf. 42. szám
VIII. Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékverseny

A magyarkanizsai Gyógyfürdő sportcsarnokában tegnap három szőnyegen rendezték meg a VIII. Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékversenyt, a Potisje birkózójának tiszteletére.

A résztvevőket Csaba Márta, Csaba Ferenc özvegye köszöntötte, majd Dukai Károly, a Potisje Birkozóklub elnöke megnyitotta az emlékversenyt, melyen tizennégy ország (Szerbia, Magyarország, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Románia, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Bulgária, Görögország, Lengyelország, Ausztria, Németország) 43 klubjának 357 utánpótlás korosztályú birkózója lépett szőnyegre.

A legeredményesebb hazai birkózónak a Potisje tagja, Fábián Orsolya bizonyult, a legjobb külföldi birkózónak pedig a németországi Kristijan Flinket választották.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..