home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Utolsó napon ingyenes a Dalí-kiállítás
REÖK
2017.09.22.
LXXII. évf. 38. szám
Utolsó napon ingyenes a Dalí-kiállítás

Vasárnap zár az idei év egyik legnépszerűbb szegedi kiállítása, a Salvador Dalí-kiállítás a REÖK-ben.

Ezen a napon az érdeklődők ingyen látogathatják a palotát, hosszított nyitvatartás mellett, sőt egy utolsó tárlatvezetésen is részt vehetnek. Aki erről lemarad, annak élő facebook-bejelentkezésen pótolják az élményt. 

Egészen este nyolc óráig várják a látogatókat a Reök-palotában a Salvador Dalí-kiállítás utolsó napján, szeptember 24-én, vasárnap. Ráadásul ez alkalommal ingyen lehet megnézni a szürrealizmus legismertebb figurájának világhírű alkotásait, melyeket eddig több mint húszezren élvezhettek már a megnyitó, vagyis július vége óta. 

A leköszönő kiállítás annyira népszerű volt, hogy a palota pár hete már kivételesen hétfőn is fogadta az érdeklődőket, hogy mindenki bejusson a zömében litográfiákat, grafikákat bemutató válogatásra. Dalí híres festményeinek saját kezű leképezései mellett ritkán látható szobrait, bizarr ételkreációkat bemutató szakácskönyv illusztrációit és róla készült fotósorozatot is láthatott a közönség a REÖK-ben.

Vasárnap 18 órától Nátyi Róbert művészettörténész, a kiállítás kurátora tart ingyenes tárlatvezetést azoknak, akik még egy utolsó alkalommal hallani szeretnék a különc képzőművész életének és művészetének titkait. A várhatóan nagy érdeklődés és a korlátozott létszám miatt egyrészt érdemes regisztrálni a programra a marketing2@szegediszabadteri.hu e-mail címen. Másrészt az sem marad le az izgalmakról, akit már nem tudnak fogadni az eseményen, hiszen a REÖK facebook-oldalán élő facebook-bejelentkezés keretében hallgathatják meg a tárlatvezetést. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..