home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Újdonsággal indul a Honfoglaló második Szuperbajnoksága
MTVA
2018.11.19.
LXXIII. évf. 46. szám
Újdonsággal indul a Honfoglaló második Szuperbajnoksága

November 19-én a Duna Televízión indul a Honfoglaló című televíziós vetélkedőműsor történetének második Szuperbajnoksága, melynek tétje ismét 30 millió forint!

Újdonság, hogy a második Szuperbajnokságban a játékosok maguk állíthatják össze fegyvertárukat, vagyis a hódítás második körétől használható segítségeket. A Kincsestárból az alábbi lehetőségek közül választhatnak ki négyet-négyet: témakörválasztás, időkorlát, csak tipp, torony-visszaépítés, területcsere és a szövetség. A kiválasztott segítségeket a Szuperbajnokság selejtezőjétől a döntőig vihetik magukkal. Ha az egyik segítséget felhasználták a selejtezőben, a maradék hárommal játszhatnak tovább az elődöntőben, és így tovább. A hadvezéreknek változatlanul van lehetőségük ágyúgolyó vásárlására, amellyel az utolsó körben egy sikertelen vártámadás után folytathatják az ostromot.

A második Szuperbajnokság selejtező adásaiban már 5 millió forint össznyereményért és az elődöntőbe jutás jogáért játszanak a játékosok. 

Az első selejtező résztvevői: a közgazdász végzettségű Szentesi Zoltán, aki a védekező stratégia híve; a gazdasági informatikus Baumgartner Ádám, aki vele ellentétben egy támadókedvű játékos; valamint visszatér Homonnay Zalán biológus, aki januárban bejutott az első Szuperbajnokságba, ám akkor nem tudta folytatni a versenyt.

Újraindul tehát a területfoglalás, várfoglalás és védekezés, amíg ki nem alakul a legjobbak névsora, akik a Szuperbajnokság döntőjében, december 10-én küzdhetnek meg egymással a végső győzelemért.


Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! – minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízión

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..