home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Újabb rangos elismerés a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskolának
Tóth Lívia
2019.03.14.
LXXIV. évf. 11. szám
Újabb rangos elismerés a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskolának

Újvidéken, a XIV. Nemzetközi Oktatási Kiállításon Tóth Kornél, a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola igazgatója az intézmény munkájának elismeréseként az Újvidéki Vásár ezüstérmét vette át.


Tóth Kornél és Perpauer Attila a díj átvétele után

Ennek apropójából az oktatási intézményben sajtótájékoztatót tartottak, melyen részt vett Perpauer Attila, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja.

Ezt a díjat minden évben az Újvidéki Vásár adja át, az intézmények pályázati anyaggal jelentkezhetnek. Részletes esszét kell átadni az iskola munkájáról, az abban foglaltakat pedig bizonyítékokkal szükséges alátámasztani. Ezért is fontos, hogy a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola rendszeresen frissíti a Facebook-profilját, ahol minden rendezvényéről, megmozdulásáról képes beszámolót találhatnak az érdeklődők.     

— Nagyon hosszú munka eredménye ez a díj, melynek elnyeréséhez hatalmas segítséget nyújtott a teljes tanári kar. Ebben az iskolában arra törekszünk, hogy minőségi munkát végezzünk, a tanulók a mai kor szellemének megfelelő tudást kapjanak, hogy amikor kikerülnek tőlünk, a felsőfokú tanulmányaik során, illetve a leendő munkahelyükön egyaránt megállják a helyüket — hallottuk Tóth Kornél igazgatótól. Ezután azt is elmondta, nemrégiben archiválták a régi, papíralapú osztálykönyveket, és áttértek az elektronikus napló alkalmazására.

Az oktatási intézményben folyó munkáról Stanimirov Danica, Szűgyi Valéria és Nagypál Judit tanárnők számoltak be az újságíróknak, és azt is bejelentették, hogy az ősztől új négyéves szakot választhatnak a hozzájuk iratkozók, a banki és biztosítási ügyintézői tagozatot.

Nemrégiben mutatták be Szabadkán a Pénzvilág című segédtankönyvet, mely a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával készült el. A hiánypótló kiadványt két társszerző, Loboda Szonya és Lazić Éva jegyzi, recenzense pedig Tóth Kornél, a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola igazgatója. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..