home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Új számítógépek a muzslyai iskolának
(B-r)
2018.06.15.
LXXIII. évf. 24. szám
Új számítógépek a muzslyai iskolának

Néhány muzslyai termelő, gazda és vállalkozó összefogásának köszönhetően a helyi közösség tanácsa tíz új számítógépet ajándékozott a helybeli Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületének.

Palatinus Ervin tanácselnök elmondása szerint a muzslyaiak mindig is összetartóak voltak, és felismerték az összefogás fontosságát. Mivel gyermekeink a közösség jövője, az effajta adományok (is) hozzájárulhatnak a diákok tanulmányi sikereinek sokszorosításához.

Molnár Attila, a tanintézmény igazgatója megköszönte a jóakaratú polgárok szívből jövő cselekedetét, majd hozzátette, hogy a muzslyai iskola a maga negyven tantermével a legnagyobb oktatási intézménynek számít a térségben. A már meglevő számítógépek mellett az új komputerek is minőségibbé fogják tenni a tanítást.

Az átadáson jelen voltak Sztojkó József, Bálity Mihály, Borbély Tivadar és Kovács Nándor tanácstagok is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..