home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Új ösvényeken – célok és megvalósításuk között
Martinek Imre
2018.04.29.
LXXIII. évf. 17. szám
Új ösvényeken – célok és megvalósításuk között

Mottó: „Amikor a változás szele lengedez, egyesek falakat építenek, míg mások szélmalmokat.” (Kínai bölcsesség)

Április 28-án és 29-én tartották meg a szerémségi Tarcal-hegyen (Fruška gorán) a hagyományos, sorrendben 41. gyaloglómaratont. Barangolásom fénybeírt jegyzetének „születése” ezúttal is személyes élményből fakad...

Eljutni csupán az egyre körülményesebbé váló papírmunkák miatt lett volna szinte lehetetlen. Végül aztán mégiscsak összefogództak azok a bizonyos fogaskerekecskék, és a héttagú csapatom is rajthoz állhatott. Ezúttal az ún.elsőmaratonozók, vagyis a „gyakornokok” számára megformázott déli ösvény 22,738 kilométeres szakaszán. A torontálvásárhelyi diákcsapat egyúttal a helyi, Debelyacsa – a Természet Szolgálatában Környezetvédelmi és Fejlesztési Egyesület színeit is képviselte.

 Vonatkozó írásunkat lapunk május kilencedikei számában olvashatják.

Írta és fényképezte: Martinek Imre, a torontálvásárhelyi hegymászócsapat(ok) „kapitánya”

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..