home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ugorjunk egy nagyot az időben!
Zvekán Péter
2017.10.06.
LXXII. évf. 39. szám
Ugorjunk egy nagyot az időben!

Általában igyekszem aktuális lenni, de most az internetet pásztázva egy olyan infót találtam, amely miatt egészen 2018 februárjára kell ugranunk.

Mindezt azért, mert ismét Budapestre látogat a Depeche Mode. Ez azért is jó hír, mert a Depeche-nek nagy kultusza van mifelénk. Mondjuk, napjainkban annyira nem jellemző, de régebben Depeche-estekre lehetett járni, melyeken lehetőleg feketében illett megjelenni.

 

 

Aztán néhány évvel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy a híres angol zenekar Belgrádban ad koncertet. Akkor annyira bezsongtam, hogy fan pites jegyet vásároltam, valamint befizettem egy ülőhelyet arra a buszra, amely Szabadkáról elvisz a koncertre, majd vissza. Szóval minden tutinak tűnt mindaddig a pillanatig, amíg be nem jelentették, hogy Dave beteg lett, és emiatt le kell mondaniuk néhány állomást. Természetesen a belgrádi helyszín is köztük volt. Nos, én azóta egy igazi Depeche-koncertre sem tudok eljutni, pedig a zenekar az idén májusban is fellépett Magyarországon. És mivel úgy tűnik, a fiúk értékelik a magyar rajongók fanatizmusát, bejelentették, hogy jövőre visszatérnek az A Global Spirit turné keretében. A koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó előtt lép fel a három legenda, név szerint Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher. A nyári európai turné után Észak- és Dél-Amerika felé veszik az irányt, majd télen visszatérnek Európába, hogy folytassák. Ekkor kerül majd sor a budapesti koncertre is.

 


A jegyek már június 26-a óta kaphatóak, úgyhogy aki ott szeretne lenni, annak idejében lépnie kell, nehogy lemaradjon. Az álló- és a három különböző kategóriájú ülőjegyen kívül limitált számban kiemelt állójegyeket és kapunyitás előtti bejutást lehetővé tevő, úgynevezett Early Entry csomagot is lehet vásárolni. Azt azért tudni kell, hogy a világ körüli turné programja főként a tavasszal megjelent, már most hatalmas sikernek örvendő Spirit lemez anyagára épül.

Mindezt figyelembe véve, ha valaki ott szeretne lenni, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik jegyet vásárolja meg. A döntésben minden bizonnyal az a fő szempont, hogy az illető mennyire fanatikus Depeche Mode-rajongó, illetve hogy milyen mély a zsebe.


Nyitókép: Rocksubculture.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..