home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Üdvösséges karácsony
(Tha)
2016.12.24.
LXXI. évf. 51. szám
Üdvösséges karácsony

A csókai Művelődési és Oktatási Központ az idén is megszervezte hagyományos karácsonyi műsorát. A színházteremben megtartott ünnepi programban felléptek a helybeli művelődési egyesületek tagjai, valamint néhány Csókáról elszármazott művész. A megjelenteket ft. Hajdú Sándor atya karácsonyi gondolatokkal köszöntötte.

 

A népes közönségnek bemutatkozott a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület Csalogány asszonykórusa, valamint a táncosok és a citerások, a Rákóczi Ferenc Magyar Művelődési Egyesület férfikórusa, az Orpheusz Egyesület Pannónia férfikara, a Líra egyesület Articsóka csoportja és a Szentháromság templom Pro Musica Sacra vegyes kórusa. Nagy tapsot kaptak a vendégművészek is: Kovács Éva és Bocskai István operaénekesek, a szegedi Blissful kvartett és a Péter & Pán gitárduó.


Tóth Lívia felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..