home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Tisztújító közgyűlést tartott a VMDK
VMDK
2017.06.29.
LXXII. évf. 25. szám
Tisztújító közgyűlést tartott a VMDK

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége 2017. június 25-én, Óbecsén a városháza dísztermében megtartotta tisztújító közgyűlését.

A közgyűlés küldöttjeinek szavazattöbbségével a VMDK élére Csonka Áront választották, alelnököknek Tari Istvánt, Horvát Ódry Mártát és Hangya Istvánt. A közgyűlés döntést hozott a VMDK Tanácsának és a VMDK Ellenőrző Bizottságának összetételéről is.

Az elkövetkező négy évben a VMDK Tanácsát (az elnök és alelnökök mellett) Sörfőző Andor, Kelemen Adrienn, Berze József, Keszég Kornél, Tarr András, Makó József, Sörfőző Károly, Elvegyi Ákos, Cára József, Adankó Magdolna, Gordán József, Drapos Zoltán, Pesti Ildikó, Polyák Ferenc, Szladek László, Borbély Tivadar, Kiss Ervin képezik.

Az Ellenőrző Bizottság tagjai Horvát Nándor, Tápai József és Somorai Zsuzsanna lettek.

A VMDK közgyűlése egyhangúan elfogadta a VMDK elnökének jelentését és a politikai irányelveket tartalmazó zárónyilatkozatot. Ezzel a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége hivatalosan is elkezdte az előkészületeket a soron következő választási kihívásokra.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..