home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Than Károly kezdte, mi folytatjuk
2017.02.02.
LXXII. évf. 4. szám
Than Károly kezdte, mi folytatjuk

A Than Károly kezdte, mi folytatjuk projektum a Nemzeti Tehetség Program keretén belül valósul meg 2017. februárjától júniusáig. Az első foglalkozás 2017. február 4-én, szombaton kezdődik az óbecsei Than Emlékházban.

Than Károly munkásságához kapcsolóan olyan programot tervezünk az általános iskolák felső osztályos tanulói részére, melyben a fiatalok a kémiai ismereteik bővítése mellett betekintést nyerhetnek a gyógyszerészetbe és a gyógynövénytanba. 

A tervezett műhelyek egymást kiegészítve működnek, és a projektum eredményeként a műhelyekben konkrét kozmetikai termékeket készítenek a tanulók, melyeket egy termékbemutató keretén belül mutatnak be az érdeklődő közönségnek. A műhelymunkákat üzemlátogatással egészítjük ki, ahol az elméleti tudás gyakorlati és gazdasági hasznosulását is láthatják a részvevők.

Előadók: Gyenge Csilla kémiatanár, Horák Kornél biológiatanár, Pivnički Кúti Kornélia gyógyszerész, Szórád Endre kémiatanár.
Iskolák: Petőfi Sándor Általános Iskola, Óbecse; Samu Mihály Általános Iskola, Óbecse; Samu Mihály Általános Iskola, Péterréve; Sever Đurkić Általános Iskola, Óbecse; Zdravko Gložanski Általános Iskola, Óbecse
Szervező: Than Fivérek Értelmiségi Kör, Óbecse.
Együttműködő partner: Pro Scientia Naturae Alapítvány, Zenta.
Támogató: Emberi Erőforrások Minusztériuma, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..