home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Testvériskolai hármas találkozó Hódmezővásárhelyen
Írta és fényképezte: Martinek Imre
2016.10.18.
LXXI. évf. 41. szám
Testvériskolai hármas találkozó Hódmezővásárhelyen

Ajánló: „legalább írásban megmaradjon mindaz, amit a múló idővel az örök fejlődés megváltoztat, átalakít és eltüntet...hogy mentől többet mentsek meg a multból, a múltak tapasztalatából a jövendő számára boldogulására.” (Kiss Lajos)

Három napos szakmai és kulturális programot valósított meg vajdasági vendégeivel, testvériskoláinak küldöttségével a hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola. A találkozóra október 13-a és 15-e között került sor Hódmezővásárhelyen.

A zentai Stevan Sremac Általános Iskola Emlékiskola k.t nyolctagú vegyes diák-, illetve tanári csoportja Barsi Anita igazgatóhelyettes, a torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskola öt plusz öt fős delegációja pedig Balogi András iskolaigazgató vezényletével érkezett a testvértelepülésre. A találkozó részletes beszámolóját lapunk október 26-i számában olvashatják.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..