home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Tavaszi hajviselet
(re)
2015.03.25.
LXX. évf. 12. szám
Tavaszi hajviselet

Végre itt a tavasz, a megújulás időszaka. Ez a frizuránkra is vonatkozik. A hosszú, téli hónapok után lekerül fejünkről a sapka, és bizony láthatóvá válnak a vitaminhiányos időszak és a hideg okozta hajproblémák.

Ezért érdemes frissítő hajvágást végeztetni fodrászunkkal, sőt akár teljes változást is elérhetünk egy új frizurával. A száraz, kivirágzott, elvékonyodott hajvégek eltávolításával frissebbnek és ápoltabbnak látszik majd a hajkoronánk, ha pedig a megújulás mellett döntünk, válasszunk az arcformánkhoz megfelelő hajformát. Ebben nyugodtan kérjük ki fodrászunk véleményét!

Íme néhány ötlet, hogy milyen arcformához milyen hajforma illik. 





 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..