home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Tanévkezdés Torontálvásárhelyen
Martinek Imre
2017.09.01.
LXXII. évf. 35. szám
Tanévkezdés Torontálvásárhelyen

Tizennyolc magyar és harminckét szerb tannyelvű elsőssel indult az új tanév a torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskolában.

Az igazgatói köszöntő, illetve a névsorolvasás előtt idősebb társaik is bátorították az újoncokat. Verssel, tánccal, derűt fakasztó és szorongást űző iskolai jelenetekkel készültek. A tantermek birtokbavétele után került sor az MNT beiskolázási csomagjainak átadására, majd az objektum bejárására. Az intézményben a nyári szünidő alatt is jelentős felújítási munkálatokat végeztek. Jegyzetünk mellett természetesen egy beszélgetés is készült Balogi Andrással, a torontálvásárhelyi iskola megbízott igazgatójával.

Vonatkozó írásunkat a szeptember 13-ai lapszámunkban olvashatják.  

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..