home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Támadnak a csajok!
Zvekán Péter
2018.06.06.
LXXIII. évf. 22. szám
Támadnak a csajok!

​​​​​​​Kelly Clarkson rátalált az élet értelmére — Rita Ora: Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX) — Anne-Marie, a slágergyáros

Kelly Clarkson rátalált az élet értelmére

Kelly Clarkson a tökéletes bizonyítéka annak, hogy mekkora ereje van egy külföldön megnyert tehetségkutató versenynek. Esetében a 2002. évi American Idolról van szó. Miután győzött, a csillaga fénysebességgel haladt felfelé. Annyira, hogy manapság a többi közt már egy Grammy-díj büszke tulajdonosa is. Az évek alatt rengeteg slágert tudhat maga mögött, melyek sikerét az is alátámasztja, hogy tizenöt éve állandó szereplője a Billboard Hot 100-nak.

Kellynek tavaly jelent meg a nyolcadik lemeze, a Meaning of Life, melyről már ismerhetjük a Love So Soft és az I Don’t Think About You című számot, most pedig  végre megérkezett a korongról a címadó dal is. A kétgyermekes anyuka 2013-ban házasodott össze szerelmével, akinek köszönhetően élete 180 fokos fordulatot vett. Ennek egyik gyümölcse az új szerzemény, azaz a Meaning of Life, mely a változásról és az önmegvalósításról szól.

 

Rita Ora: Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX)

Rita Ora napjaink egyik legsikeresebb amerikai énekesnője, aki összesen 7 millió kislemezt adott el olyan dalainak köszönhetően, mint a Your Song vagy az Anywhere. Eddig tizenkét top 10-es száma volt, debütáló albuma pedig platina minősítést ért el. Ilyen rövid, ám annál sikeresebb múlttal Rita biztos helyet nyert magának a zenei színtéren.

Most pedig, mint sokan mások, ő is úgy döntött, hogy belefog egy megakollaborációba. Legújabb dalában, a Girlsben ugyanis Cardi B, Bebe Rexha és Charli XCX szerepel, azaz olyan nevek, amelyeket az utóbbi időben egyre többet lehet hallani. A dal egy igazi csajhimnusz, melyből csak úgy árad — az egyébként manapság ismét egyre divatosabb — szabadságérzet.

Rita a következőképp nyilatkozott a zeneszámról: „Minden olyan nő megihletett, aki mer önmaga lenni. Ez a felvétel azoknak a himnusza, akik nem félnek uralni a világot. Köszönöm a közreműködő társaimnak, akik megtiszteltek ezen a felvételen — önmagukat és hazájukat képviselve. Remélem, a gatyátokat is letáncoljátok velünk!”

Érdekességként jegyzem meg, hogy a rajongók az idén élőben is átélhetik a Rita Ora-produkciót, az énekesnő ugyanis július 6-án a Balaton Sound színpadán lép fel.

 

Anne-Marie, a slágergyáros

Anne-Marie szólistaként csak nemrég került be a köztudatba, ám hangját már sokkal korábbról is ismerhetjük. Ő ugyanis a Rudimental énekesnőjeként tört be a piacra, majd erősödött meg annyira, hogy elkezdje a saját útját járni. Sorra jelennek meg a dalai, és szinte kivétel nélkül mindegyik befutó.

Legújabb számának címe nemes egyszerűséggel csak 2002. S hogy miért? Mert szövegét Ed Sheerannal közösen a 2000-es évek slágereiből ollózta össze. Olyanokból, mint a Baby One More Time (Britney Spears), a Bye Bye Bye (N-Sync), a 99 Problems (Jay-Z), vagy a Ride With Me (Nelly).

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ebből hogyan lett értelmezhető dal? Nos, a végeredmény már megtekinthető a YouTube-on!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..