home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szüreti sport Hajdújáráson
(T. T.)
2013.10.09.
LXVIII. évf. 41. szám
Szüreti sport Hajdújáráson

Már hagyománya van annak, hogy a hajdújárási Szüreti napok keretében különféle sportrendezvényekkel is megünneplik a betakarítás ünnepét.

Nem volt ez másként az idén sem: a sportolni vágyók kispályás labdarúgásban és röplabdában mérettek meg, valamint a súlyemelést is kipróbálhatták. Az öregfiúk számára rendezett kispályás labdarúgótornán a mindhárom mérkőzést megnyerő házigazda hajdújárásiak győzedelmeskedtek, megelőzve a jánoshidaiakat, Magyarország szabadkai főkonzulátusának csapatát és a zákányszékieket. Női röplabdában veretlenül, játszmaveszteség nélkül a királyhalmi egyes számú csapat diadalmaskodott a hajdújárásiak, a noszaiak és a második számú királyhalmi együttes előtt. Az érdeklődők számára a Spartacus Súlyemelőklub hajdújárási részlegének tagjai bemutatót szerveztek, a bátrabbak pedig — természetesen a lehető legkisebb súlyokkal —, ki is próbálhatták, milyen ez a sportág. Haskó Tibor vezetésével a kihelyezett tagozat még csak egy éve működik Hajdújáráson, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy két országos bajnokot neveljen ki.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..