home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Színvonalas karácsonyi műsor Szentmihályon
Borbély Tivadar
2016.12.26.
LXXI. évf. 51. szám
Színvonalas karácsonyi műsor Szentmihályon

A József Attila Művelődési Egyesület, a Sonja Marinković Általános Iskola és a Vidékfejlesztési Egyesület közös szervezésében december 23-án került sor a hagyományos karácsonyi műsorra Szentmihályon.

Az ünnepi műsor keretében karácsonyi dalokkal, szavalatokkal és betlehemi jelenettel felléptek a helybeli óvoda növendékei, a Sonja Marinković Általános Iskola tanulói és a József Attila ME szakcsoportjának tagjai. A műsor alatt bemutatkozott Törköly Csaba is, aki a Vidékfejlesztési Egyesület  „Ne hagyjuk kihalni a rézfúvósokat” elnevezésű sikeres pályázatának és Branislav Gagić tanárnak köszönhetően sikeresen részt vett egy három hónapos fúvóshangszeres tanfolyamon.

A hagyományos karácsonyi rendezvénysorozatot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatta.  

  
Fotók: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..