home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szerződéskötés
Kókai Zsolt
2016.12.28.
LXXI. évf. 52. szám
Szerződéskötés

Immár harmadik éve hirdetett meg pályázatot az önkormányzat a konyhakertészek támogatására.

Ma délben írták alá a szerződéseket az önkormányzat és a Standard KKV illetékeseivel azok a bejegyzett mezőgazdasági termelők, akik sikeresen vettek részt ezen a pályázaton. Ennek a pályázatnak a lényege az volt, hogy azoktól a termelőktől, akik eleget tettek a kiírás feltételeinek, az Önkormányzat átvállalta 2 méterig terjedő piaci asztal bérleti díjának kifizetését a Standard KKV felé. Az utóbbi 2 évben már nem csak a konyhakertészek  pályázhattak, hanem minden községbeli bejegyzett mezőgazdasági termelő. Ennek köszönhetően idén 45 termelő pályázata volt sikeres, közülük 12 olyan van, akinek Adán is, és Moholon is van asztala.


Szerződés aláírása a moholi Konyhakertészek Egyesületének tagjaival

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..