home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Szépül a csantavéri templom
(p)
2014.12.10.
LXIX. évf. 50. szám
Szépül a csantavéri templom

Az elmúlt néhány hónapban látványosan megszépült a csantavéri templom. Új órák kerültek a tornyokra hangulatos megvilágítással, amiért külön köszönet jár a magyar külügyminisztériumnak.

Az Úr házának homlokzatán az ablakok is megszépültek, amit a szabadkai önkormányzat támogatott.

A templom előtti téren a kereszt is megújult, amiért örök hála illeti a helyi Curnovics kőfaragókat. Ezenkívül a főbejárat előtti oszlopokat és a harangokat is rendbe hoztuk, ezt pedig az egyházközség híveinek kell megköszönnünk, hiszen a munka költségeit az ő adományukból fedeztük.

Szeretnénk, ha december 14-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmisén és az utána következő toronyóra-, harang-, oszlop-, kereszt- és ablakszentelésen az anyaországi és a helyi támogatóink együtt imádkoznának velünk, és adnának hálát a jóisten kegyelméért.

Mindenkit szeretettel várunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..