home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Szemétszállító jármű japán pályázati pénzből
(Tha)
2016.12.13.
LXXI. évf. 49. szám
Szemétszállító jármű japán pályázati pénzből

A zentai Kommunális és Lakásgazdálkodási Közvállalat Japán szerbiai nagykövetségének pályázatán csaknem 60 000 eurót nyert. Ebből új, korszerű szemétszállító járművet vásárolt. 


Fotó: Gergely Árpád

A jármű átadása alkalmából szervezett összejövetelen jelen volt Masoyushi Yamato, Japán szerbiai nagykövetségének első titkára, Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere és Bodó József, a kommunális közvállalat igazgatója.

Ceglédi Rudolf és Bodó József köszönetet mondott a japán nagykövetségnek. Az öt köbméteres, konténerek szállítására is alkalmas tehergépkocsi beszerzését teljes egészében a pályázatból sikerült megvalósítani. Ez nagy előrelépés, hiszen a kommunális vállalat két szemétszállító járműve már igencsak elavult, illetve gyakran meghibásodik.     


Fotó: Tóth Lívia

Yamato úr a sajtónak a Zenta és Japán között megvalósuló együttműködés fontosságát emelte ki. Ismertetője során kitért a városban működő, japán tulajdonban lévő JTI dohánygyár eredményeire és azokra az adományokra, amelyekkel támogatja az itteni közösséget. Egyúttal reményét fejezte ki, hogy a jövőben sikerül kibővíteni ezt a tevékenységet, illetve segíteni tudják majd az önkormányzat és a többi községbeli intézmény, vállalat munkáját is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..