home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szalai Attila sikere
Tóth Tibor
2018.03.14.
LXXIII. évf. 11. szám
Szalai Attila sikere

Hetilapunk karikaturistája, Szalai Attila harmadik díjjal tért haza Budapestről, az Ezüstgerely 2018 – Sport a kortárs magyar művészetben című kiállításról.

Kollégánk négy karikatúrájával (Zlatan Ibrahimović, Nagy László, Usain Bolt, Fa Nándor) az alkalmazott művészet kategóriában érdemelte ki ezt a rangos elismerést a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum pályázatán, melynek lebonyolítója a Nemzeti Sportközpontok – Magyar Olimpiai és Sportmúzeum, támogatója pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkársága.

A pályázatra öt kategóriában 127 alkotó 592 művel jelentkezett, a kiállítás anyagába 70 művész 183 alkotása került be. Az elismeréseket Szabó Lajos, a Sportmúzeum igazgatója, az Ezüstgerely albizottság elnöke, Vékássy Bálint, a MOB főtitkára és Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornász, a Nemzet Sportolója adták át a díjazottaknak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..