home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szabadkai fölény
(T. T.)
2015.08.31.
LXX. évf. 34. szám
Szabadkai fölény

A Spartacus Súlyemelőklub szervezésében szombaton 30. alkalommal tartották meg a Szabadka Kupa elnevezésű nemzetközi súlyemelő versenyt, melyen nyolc klub harminc súlyemelője lépett pódiumra.

Egyéniben az első helyet a Spartacus tagja, Rozsnyik Ervin szerezte meg, aki szakításban 140, lökésben 170, olimpiai biatlonban pedig 310 kg-ot ért el. Mindhárom eredmény korosztályos országos csúcs is egyúttal. A második helyen a niši Naisus tagja, Nenad Kužić végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Teodor Bilegan, az aradi Amefa súlyemelője állhatott. Csapatban az első helyet a Rozsnyik Ervin, Kajdocsi Tamás, Nagy Csaba alkotta Spartacus I. szerezte meg, a felvidéki Párkány és a szegedi SZEAC előtt.

A Szabadka Kupa legsikeresebb külföldi versenyzőjének Teodor Bilegan (Arad) bizonyult, a legjobb juniornak Kajdocsi Tamást (Spartacus), a legjobb serdülőnek Kristijan Bertrandot (bácsi Hercules), a legjobb kölyökversenyzőnek pedig Popa Remust (Arad) választották.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..