home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Szabadkai ezüstérmek Iránban
Tóth Tibor
2016.06.03.
LXXI. évf. 22. szám
Szabadkai ezüstérmek Iránban

A Spartacus súlyemelői, Kajdocsi Tivadar és Rozsnyik Ervin edzőjük, Stipan Vert kíséretében a szerbiai válogatott színeiben Teheránban az 1. Fajr Kupa elnevezésű versenyen vettek részt. Csapatban a Kajdocsi, Rozsnyik, Nenad Kužić (niši Naisus), Igor Tomić (zombori Radnički) alkotta szerbiai válogatott a második helyet szerezte meg az irániak mögött és az oroszok előtt.

Egyéniben a 85 kg-ban indult Rozsnyik 135 kg-os szakítással, 160 kg-os lökéssel, 295 kg-os összteljesítménnyel a 11., a +105 kg-ban versenyző Kajdocsi pedig 157 kg-os szakítással, 202 kg-os lökéssel, 359 kg-os összesített eredménnyel az 5. helyet szerezte meg. Tomić (94 kg, 139 + 170, 309 kg) a 7., a három országos csúcsot elért Kužić (105 kg, 165 + 203, 368 kg) a 4. helyen fejezte be a versenyt.

Prof. dr. Milan V. Mihajlović, az országos súlyemelő-szövetség elnöke megköszönte a versenyzőknek és az edzőknek ezeket az eredményeket, és reményét fejezte ki, hogy a hasonló sikerek a jövőben sem maradnak el. Stipan Vert, a válogatott vezetőedzője szerint mindig lehet jobb, de természetesen ő is meg volt elégedve.

A szabadkai súlyemelők legközelebb június 11-én Nišben, a felnőtt-országosbajnokságon szerepelnek.


Kajdocsi Tivadar


Nenad Kužić


Rozsnyik Ervin


Igor Tomić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..