home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Svédország–Anglia 0:2 (0:1)
Tóth Tibor
2018.07.07.
LXXIII. évf. 27. szám
Svédország–Anglia 0:2 (0:1)

Negyeddöntő

Szamara, Szamara Aréna, 39 991 néző, vezette: Kuipers (holland).

Gólszerzők: Maguire a 30., Alli az 59. percben.

Svédország: Olsen – Krafth (Jansson), Lindelöf, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg (Olsson) – Berg, Toivonen (Guidetti)

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Lingard, Henderson (Dier), Alli (Delph), Young – Sterling (Rashford), Kane.

Anglia 1966 és 1990 után harmadszor jutott be a világbajnokság legjobb négy csapata közé. A leggyengébb negyeddöntő első gólját Maguire szerezte, miután egy szögletet követően fejelt a svéd kapuba. A svédek lassan ébredeztek és Pickford, angol kapusnak két alkalommal is nagy bravúrral sikerült megóvnia a kapuját a góltól. Majdnem egy órai játékot követően megpecsételődött a skandinávok sorsa, miután Lingard előkészítése után Alli lőtte a második angol gólt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..