home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Sportverdák főszerepben
T.T.
2016.06.27.
LXXI. évf. 26. szám
Sportverdák főszerepben

Csaknem kétszáz sportverda, több mint nyolcezer látogató és kitűnő hangulat jellemezte a szabadkai North Side Team Autóklub szervezésében negyedik alkalommal megrendezett Tuning Styling Show-t.

A szabadkai második laktanyában a Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából, Macedóniából, Szlovéniából, Magyarországról, Németországból, Romániából, Bulgáriából és Szerbiából érkezett járművek több styling- és mélynyomás Db minicsoportban mérettettek meg, emellett megválasztották a leghangosabb kipufogójú autót, a legalacsonyabb járművet és a közönség döntése értelmében a legszebben kiállított autót. A tartalmas napot több vetélkedő, autógumi-koptatás, autóvontatás és modellek által előadott autómosás tette még izgalmasabbá. A hangárban kiállított járművek között igazi különlegességeket is megtekinthettek az érdeklődők: több Mustang és egyéb sportautó ejtette ámulatba a nézelődőket. A felvételek a helyszínen készültek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..